![]() |
اشتراک در گروه روان شناسی psycology |
بازدید از این گروه |
دختر آمریکایی مبتلا به سندرم داون ، عنوان ملکه دبیرستان ایلینویز را به دست آورد.
آن جنینگز ( Anne Jennings ) دختر ?? ساله آمریکایی مبتلا به سندرم داون هنوز بعنوان یک دانش آموز نمونه در دبیرستان لیبرتی ویل در ایالت ایلیونویز میدرخشد.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از سی ان ان ، جنینگز در روز سوم اکتبر ماه جاری میلادی از بین ?? دختر در این دبیرستان به عنوان محصل برتر انتخاب شد و از آن زمان در شبکه وورد نیوز ای بی سی بعنوان «شخصیت هفته» نام گرفته است.
این دختر ?? ساله آمریکایی لقب ملکه دبیرستان لیبرتی ویل را به خود اختصاص داده است. او اکنون در روی ابرها راه می رود و شخصیت برجسته ای شده است.
جنینگر درباره احساس خود نسبت به این انتخاب میگوید: قبلا همه چیز برای من عادی بود، وقتی که بعنوان ملکه انتخاب شدم، همه چیز تغییر کرد، واقعا شگفت انگیز است. همه من را دوست دارند،من هم خودم را دوست دارم.
مادر او نیز درباره دخترش میگوید: حیرت انگیز و باور نکردنی است، او اجتماعی است و قادر است با دیگران دوست شود و در کلاسهای درس به طور مرتب شرکت کند. آن میگوید که هرگز با این سوالات درگیر نبوده است که چرا متفاوت از دیگران به دنیا آمده است.
سندرم داون یا تریزومی ?? یک بیماری ژنتیکی است که به دلیل وجود یک کروموزم ?? اضافی (به صورت کامل یا نسبی) به وجود میآید.
این بیماری داری علایم مختلف از جمله ناهنجاریهای عمده و یا خفیف در ساختار یا عمل کرد ارگانها میباشد. از جمله علایم عمده و زودرس که در تقریبا همه بیماران مشاهده میشود وجود مشکلات یادگیری و نیز محدودیت و تاخیر رشد و نمو میباشد.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » محسن ( پنج شنبه 89/1/26 :: ساعت 9:40 عصر )
روش تشخیصی جدید برای سندرم داون
روش های تشخیصی فعلی با خطر سقط جنین و آسیب دیدگی جنین همراه است. محققان دانشگاه استنفورد در آمریکا موفق شده اند با آزمایش بر روی هجده زن باردار، به درستی اتبلای فرزندان نه تن از آنان را به سندرم داون تشخیص دهند. این دانشگاه قصد دارد این آزمایش را در سطح گسترده تری ادامه دهد. در ساختار ژنتیک کودکانی که با سندرم داون متولد می شوند، یک نسخه اضافی از کرومزوم شماره 21 دیده می شود و آنها به جای 46 کرومزوم، 47 کرومزوم دارند. محققان از کشف روش کم خطرتری برای پیشبینی ابتلای فرزندان زنان باردار به سندرم داون خبر داده اند. احتمال دیده شدن نسخه اضافی کرومزوم 21 در خون مادران بارداری که فرزند مبتلا به داون دارند، زیاد است زیرا خون نوزاد و مادر از محل بند ناف مبادله می شود. محققان دانشگاه استنفورد روش تشخیصی خود را بر این اساس پایه گذاری کرده اند. این روش تشخیصی بسیار حساس است و حتی نسبت به مقادیر بسیار کم زیاد شدن کرومزوم 21 جریان خون مادران باردار واکنش نشان می دهد. دکتر استفن کوویک، سرپرست محققان دانشگاه استنفورد می گوید برای اطمینان بیشتر از درستی این روش تشخیصی به تکرار آن در ابعاد بزرگتر نیاز است ولی از رواج آن تا چند سال دیگر ابراز اطمینان کرده است. به گفته دکتر کوویک این روش به علت نیاز نداشتن به نمونه برداری بسیار کم خطرتر از روش های کنونی است. یکی از روش های تشخیصی کنونی برای بررسی احتمال ابتلای جنین به سندرم داون، آمنیوسنتز نام دارد که در آن از مایع آمنیوتیک داخل رحم زن باردار نمونه برداری می شود. آمار بیانگر بروز سقط جنین در یک درصد از زنانی است که این روش درباره آنها به اجرا گذاشته می شود. نمونه برداری از پرزهای پرده کوریون روش تشخیصی تهاجمی دیگری است که با خطر دو درصدی سقط جنین همراه است. این روش را می توان در هفته دهم بارداری به اجرا گذاشت در حالی که آمنیوسنتز از هفته پانردهم به بعد قابل اجراست. دکترکوویک می گوید روش جدید در فاصله کمتری از آغاز بارداری قابل اجرا است و به مادر فرصت بیشتری برای تصمیم گیری درباره بارداری خود می دهد.