سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برترین دانش، آرامش و بردباری است . [امام علی علیه السلام]
روان شناسی و روان شناسی کودک و نوجوان
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» نقش نشاط در زندگی جوان (5) آگاهی از تکنیک هاى موفقیت یکی از را

نقش نشاط در زندگی جوان (5)
آگاهی از تکنیک هاى موفقیت
 
یکی از راهای کسب نشاط و شادی در زندگی، رسیدن به موفقیت و درپی آن اعتماد به نفس است که میتوان با کمک تکنیکهای ذیل به آنها دست پیدا کرد.1 . خود را سرزنش نکنید: سرزنش و سرکوفت زدن به خود، نشاط و شادمانى را از شما سلب مى کند، زیرا نسبت هاى ناروا به خود دادن، در ضمیر ناخودآگاه باقى مى ماند و از ضمیر ناخودآگاه پیام هاى منفى به ذهن مخابره مى شود و در این شرایط احساس مى کنید که توان انجام کارى را ندارید. البته این گفته بدان معنا نیست که اشتباهات را نادیده بگیرید، بلکه نشان مى دهد که راجع به نقاط ضعف و قدرت، باید قضاوت منصفانه داشت.2 . خود را تشویق کنید: انتظار نداشته باشید که دیگران از شما تعریف کرده و یا شما را تشویق کنند. چه بسا بى توجهى یا حسادت و نظایر آن باعث مى شود که دیگران کمتر شما را تشویق کنند، ولى خودتان را هر چند وقت یک بار تحسین کنید و پاداش بدهید. این امر، وجودتان را از شور و شوق و شادمانى لبریز مىکند.3 . بر نقاط قوت خود پافشارى کنید: بالیدن به توانایى هاى خود، برچسب منفى به خود نزدن و برجسته کردن امتیازات، احساس رضایت و خرسندى به شما خواهد داد. پس با هر نوع تفکر منفى برخورد کنید تا غم و غصه شما را فرا نگیرد.4. محدودیت ها و کمبودهاى خود را بپذیرید و با آنها کنار بیایید، از مشکلات نهراسید و به شکستها نیندیشید، بلکه به موفقیت ها فکر کنید و بدانید فقط شما نیستید که داراى این مشکل هستید. از این طریق، جرئت پیشروى و مسئولیت پذیرى پیدا مى کنید و شادى بر زندگى تان حاکم خواهد شد.

فعالیت
 
با دست روى دست گذاشتن و زانوى غم در بغل گرفتن، مشکلى رفع نمى شود; بلکه یأس و نومیدى را به ارمغان مى آورد. پس باید دست به کار شد و در پرتو کار و فعالیت، روحیه مضاعف را به دست آورد. تلاش و کوشش، عامل نشاط و پویایى و سکون و بى تحرکى، مولّد رکود و خمودى است. کسى که مشکل مالى دارد باید خودش براى کسب روزى اقدام کند. پیامبر صلی‌الله علیه و آله‌‌ مى فرماید: اگر مشکل مالى دارید، حرکت کنید و براى کسب روزى و جلب فضل الهى از تلاش باز نایستید و غمگین نشوید.(99) (ابوطیاره، بازرگان کوفه، بر اثر پیش آمدهاى ناگوارى، اموال خود را از دست داد. مشکلات مالى روحیه او را ضعیف ساخت و به فردى مأیوس تبدیل کرد. او خدمت امام صادق علیه‌السلام‌ رسید و از آن حضرت چاره جویى کرد. امام علیه‌السلام‌ از وى سؤال کرد: آیا در بازار دکان دارى؟ عرض کرد: آرى، ولى جنسى ندارم تا براى فروش عرضه کنم. حضرت فرمود: موقعى که به کوفه برگشتى دکان خود را تمیز کن و درب مغازه خود بنشین. قبل از شروع فعالیت، دو رکعت نماز بخوان و پس از آن بگو: خدایا من به نیروى شکست خورده خود متکى نیستم. تنها تکیه گاه من قدرت شکست ناپذیر توست، تو نیرویى به من ده، از تو تمناى روزى و گشایش زندگى دارم. ابوطیاره به دستور امام علیه‌السلام‌ عمل کرد و با اطمینان خاطر مغازه خود را باز کرد و در آن جا نشست. ساعتى نگذشت که پارچه فروشى نزد وى آمد و درخواست کرد نصف دکان را کرایه کند. ابوطیاره موافقت کرد و نصف مغازه را به وى واگذار کرد. پارچه فروش متاع خود را در نصف دکان قرار داد و به دادوستد پرداخت. ابوطیاره از او خواست مقدارى از پارچه ها را در اختیار ایشان قرار دهد تا به فروش برساند و حق العمل خود را بردارد و بقیه سود را به ایشان بپردازد. پارچه فروش پذیرفت. ابوطیاره پارچه هاى او را در نصف دیگر مغازه که در اختیار خودش بود، در معرض فروش قرار داد. اتفاقاً آن روز هوا به شدت سرد شد و مشتریان زیادى براى خرید پارچه به مغازه آمدند و تا غروب تمام اجناس فروخته شد. ابوطیاره مى گوید: به این کار ادامه دادم تا کارم به قدرى خوب شد که مرکب و غلام و کنیز خریدم و خانه ساختم (100)آنچه روحیه از دست رفته و یأس آور ابوطیاره را بهبود بخشید، توکل به خدا و اقدام عملى وى بود.
ورزش/سر حال و پر نشاط با ورزش
متاسفانه یکی از دستاوردهای دنیای مدرن با آن همه هیاهو و عظمتش، با آن همه پیشرفت و تکنولوژی ،برای بشریت عدم تحرک و جنبو جوش است که این خود به راحتی میتواند نشاط و امید را حتی از شادترین افراد بگیرد بنابراین بر هر فردی لازم و واجب است که به ورزش رو آورد. چرا که ورزش:

1.ورزش قدرت مغز را افزایش میدهد.
 
ورزش نه فقط به زیبایی ظاهری بدن شما کمک میکند بلکه فعالیت ذهنی را هم افزایش میدهد. ورزش باعث افزایش هورمون سروتونین در مغز و بهبود وضوح و روشنی ذهنی میشود. قطعا کسانی که فعالیت ورزشی انجام میدهند در محل کار خود خلاقتر خواهند بود.بهبود خلاقیت نه فقط از شما یک کارمند بهتر میسازد بلکه محیط کار را برای همه کارمندان تغییر میدهد. شرکتهایی با ساعات هدر رفته کمتر و کارمندانی که کمتر بیمار میشوند، حق بیمه کمتری خواهند پرداخت و البته بازدهی بیشتری دارند.

2 .ورزش کردن استرس را از بین میبرد .
 
به محض این که احساس کردید دچار استرس شدهاید به ورزش پناه ببرید. زمانی که حقیقتا شروع به ورزش کنید، استرس کمتری در زندگی خود احساس خواهید کرد.ورزش باعث به وجود آمدن آرامش و مشغولیت ذهنی مثبت در بدن میشود، علاوه بر این در بهبود روحیه و جلوگیری از پیشرفت افسردگی نقش اساسی دارد.شما تنها کسی نیستید که از شادی بیشتر و استرس کمتر در زندگی خود سود میبرید. وقتی شما استرس کمتری داشته باشید کمتر و دیرتر خشمگین میشوید و همین باعث بهبود روابط شما با همسر، فرزندان و همکارانتان خواهد شد.

3 .ورزش به شما انرژی میدهد .
 
حتما تعجب خواهید کرد که چگونه فقط 30 دقیقه ورزش صبحگاهی زندگی شما را تغییر میدهد. وقتی هنگام ورزش هورمون اندروفین وارد جریان خون شما میشود در تمام طول روز احساس میکنید انرژی بیشتری دارید و وقتی که قدرت و بنیه خود را تقویت کردید انجام فعالیتهای روزانه مانند جابهجایی کیسههای خرید یا بالا رفتن از پلهها برای شما راحتتر خواهد بود.بیشتر افراد برای ورزش نکردن، خستگی را بهانه میکنند، اگرچه ورزش کردن در ابتدا شما را بسیار خسته میکند، اما این خستگی دائمی نیست. خستگی فیزیکی شما بعد از ورزش روزانه احساس میکنید مانند خستگی همیشگی نیست و به محض این که بدن شما خود را با ورزش تطبیق دهد احساس خواهید کرد که بیش از پیش انرژی دارید.

4 .ساعات روز با ورزش با نشاط می شود .
 
کلید این مشکل استفاده بهینه و عاقلانه از زمان است. با یک تیر دو نشان بزنید، با فرزندانتان به پارک یا دوچرخهسواری بروید، در این صورت علاوه بر این که با خانواده خود هستید فعالیت ورزشی هم انجام دادهاید. میتوانید با اعضای خانواده به کوهنوردی یا شنا بروید یا در حیاط خانه قایمباشک، وسطی یا گرگم به هوا بازی کنید.حتما نباید برای ورزش کردن در کلاسها یا مجتمعهای ورزشی ثبتنام کنید. با کمی تلاش میتوانید زمان کوتاهی در طول روز را به ورزش اختصاص دهید. همه 20 دقیقه وقت اضافی در شبانهروز دارند حتی میتوانید فقط 10 دقیقه طناب بزنید. گاهی اوقات همین مقدار فعالیت هم کافی است.در حقیقت اختصاص 2 تا 3 وعده زمانی 15 تا 20 دقیقهای در طول روز به ورزش موثرتر از 60 دقیقه ورزش مداوم است. جارو کشیدن خانه در صبح، دوچرخهسواری یا رفتن به پارک با فرزندان در بعدازظهر و قدم زدن سریع به همراه همسرتان در شبهنگام یعنی این که شما یک روز پرفعالیت را سپری کردهاید.

5.ورزش باعث بهبود روابط میشود .
 
به این مساله فکر کنید که ورزش کردن با یک همراه چه تاثیری در روابط شما و آن فرد میگذارد. چه این فرد همسر، فرزند یا دوستی باشد که هفتهای یک بار ناهار با او بیرون میروید. علاوه بر این اگر هنگام ورزش همراه داشته باشید بیشتر به شما خوش میگذرد. پس برنامهریزی کنید تا بعد از شام با همسرتان پیادهروی کنید. با خواهر یا دوستانتان در زمین تنیس یا سالن ورزش قرار ملاقات بگذارید. تحقیقات نشان داده افرادی که در هنگام ورزش یک همراه دارند بیشتر از افرادی که به تنهایی ورزش میکنند برنامههای ورزشی خود را دنبال میکنند و زودتر به هدفشان میرسند.

6.ورزش بیماریها را از شما دور میکند .
 
تحقیقات نشان داده ورزش مانع پیشرفت و باعث جلوگیری از بیماریهایی مانند ناراحتیهای قلبی، سکته، فشار خون بالا، کلسترول بالا، دیابت نوع 2، ورم مفاصل، نرمی استخوان و از دست دادن ماهیچهها میشود. به علاوه ورزش پیری را به تاخیر میاندازد.ورزش باعث تقویت عضلات، ماهیچهها و مفاصل میشود در نتیجه افراد ورزشکار کمتر دچار درد یا مشکلی در این قسمتها میشوند. ورزش قابلیت ایمنسازی دارد و میتواند بدن را در مقابل سرماخوردگی و آنفلوآنزا مصون نگه دارد. هیچ مشکل سلامتی عمدهای وجود ندارد که ورزش روی آن تاثیر مثبت نداشته باشد.

7.ورزش ضربان قلب را تنظیم میکند.
 
ورزش نه فقط با بیماریها مبارزه میکند بلکه باعث تقویت عضلات قلب میشود و شما احساس میکنید راحتتر و بهتر ورزش میکنید. با ورزش کردن قلب و شبکه خونرسانی بدن بهتر کار میکنند و وقتی قلب قویتر شود در هر ضربان خون بیشتری را تصفیه میکند در نتیجه زمان استراحت بیشتری دارد و ضربان آن کاهش مییابد. فقط چند روز بعد از شروع فعالیت ورزشی، بدن عکسالعمل نشان میدهد در نتیجه ورزش کردن راحتتر خواهد شد، کمتر احساس خستگی میکنید، دیگر نفس نفسنمیزنید و در ماهیچهها دردی احساس نمیکنید.

8. با ورزش میتوانید بیشتر غذا بخورید .
 
ماهیچهها کالری بیشتری میسوزانند پس هر چقدر که ماهیچه بیشتری داشته باشید سوخت و ساز بدن شما بیشتر خواهد بود البته شما هنگام ورزش کردن هم کالری میسوزانید. این به آن معناست که اگر شما یک ناپرهیزی کوچک غذایی کردید جبران آن سخت نیست. آیا چون ورزش میکنید همه چیز میتوانید بخورید؟ خیر. اما وقتی به طور مرتب ورزش میکنید میتوانید بعضی خوراکیهایی را که واقعا دوست دارید، بخورید.

9 .ورزش کارآیی افراد را افزایش میدهد .
 
بعد از چند هفته ورزش مداوم احساس میکنید لباسها به تنتان بهتر مینشیند و ماهیچههایتان خوشفرمتر شدهاند. ورزش مداوم ماهیچهها را قوی میکند، انعطافپذیری بدن را افزایش میدهد و کارکرد کلی شما را بهبود میبخشد. ماهیچههای شما بهتر کار میکنند و شما احساس استقامت بیشتری میکنید به علاوه عکسالعملهای شما متعادل میشود.

10.ورزش فقط باعث کاهش وزن نمی شود .
 
کاهش وزن، هدف بسیاری از افرادی است که شروع به ورزش میکنند، اما حقیقتا تنها فایده ورزش کردن نیست. ورزش کردن فقط برای لاغر شدن در درازمدت افراد را از ورزش زده میکند.مردم با برنامههایی که از آنها نتیجه سریع نبینند دچار مشکل میشوند. اگرچه کاهش وزن هدف اولیه شما برای ورزش کردن است، اما آن را تنها هدف خود ندانید. توجه داشته باشید که با ورزش احساس بهتری دارید، انرژی بیشتری در خود احساس میکنید و کمتر دچار استرس میشوید.به نکات کوچکی که سریعا با ورزش در شما تغییر میکند توجه کنید، نه آن که فقط به کاهش وزن فکر کنید.اگر ورزش را با هدف کاهش وزن و دستیابی به سلامتی دنبال کنید، تبدیل به بخشی از زندگی شما میشود(101)تبعیت از الگو و الگوپذیری ،ازدواج،کار و شغل،آرامش خانوادگی،دانستن تکنیک های موفقیت در زندگی،استفاده از فرصت ها و... از دیگر عوامل نشاط و شادابی میباشند که در آیند به طور کامل به بررسی این عوامل نیز خواهیم پرداخت.
نتیجه گیری
آنچه میتوان از این تحقیق مختصر برداشت کرد این است که با توجه به تعریفی که از جوان ارائه شد. وبا مدنظر داشتن خصوصیات دوران جوانی مبنی بر اینکه جوانی،دورانی است حساس که سرنوشت مادی ومعنوی جوان برای همیشه رقم میخورد. ودوران شکوفائی استعدادهای جوان است. واز طرفی بار مادی و معنوی جامعه بر دوش جوانان میباشد. واز سوی دیگر با توجه به سفارشهای فراوانی که از سوی دین مبین اسلام در مورد شادی ونشاط داریم،مسلما هرچه این دوران با نشاط و شادمانی همراه باشد و جوان در بسط روحی بسر ببرد. بهتر،آسانتر وزودتر میتواند از این دوران کمال استفاده را برده و به شکوفائی خود دست پیداکند و در پی آن جامعهای سالم وبا نشاط را ایجاد نماید. واین جوان و دوران جوانی است که می‌تواند با نشاط و شادمانی خود،خانواده وجامعه پویا وبا نشاطی را رغم زند. نکتهی دیگری که قابل تأمل و بهرهوری است ایناست که برخلاف نظر بعضی از روانشناسان غربی ویا روانشناسان تحت تأثیر غرب،باتوجه به دیدگاهی که از اسلام پیرامون نشاط و شادی بیان شد، اسلام نتنها مخالف نشاط و شادمانی نیست بلکه ارزش زیادی برای آن قائل است. وسفارشهای فراوانی برای این امر به مسلمین نموده است. وهرآنکس که جهانبینیش نسبت به عالم وجود به درستی ایجاد شده باشد و خداوند،عالم هستی واهداف خلق را به خوبی شناخته باشد این را به درستی درک خواهد کرد که درسایه عبودیت وبندگی خداوند متعال وباتوکل وبازگشت به سوی او است که می‌توان بهترین وبانشاط‌ترین زندگی‌ها را برای خود و دیگران ایجاد کرد.

پی نوشت ها :
 

99.مستدرک الوسائل، ج13، ص7.
100.مستدرک الوسائل، ج13، ص7.
101.http://noorportal.net/1/13/1842/17949.aspx.مهسا قندی
منابع:
1. قرآن
2.مرتضی فرید تنکابنی، نهج البلاغه، چاپ نهم
3.شیخ عباس قمی (ره)،مفاتیح الجنان دعای عرفه
4.موسوى همدانى سید محمد باقر، ترجمه تفسیر المیزان‏، چاپ پنجم، دفتر انتشارات اسلامى جامعه‏ى مدرسین حوزه علمیه قم‏
5.طباطبایى سید محمد حسین‏، المیزان فى تفسیر القرآن‏، چاپ پنجم‏،دفتر انتشارات اسلامى جامعه‏ى مدرسین حوزه علمیه قم‏
6.بحرانى سید هاشم‏، البرهان فى تفسیر القرآن‏، چاپ اول‏،بنیاد بعثت‏
7.على اکبر دهخدا، لغت نامه دهخدا، چاپ اول از دوره ى جدید 1373، نشر مؤسسه ى انتشارات و چاپ دانشگاه تهران
نهج الفصاحه،چاپاول،نشر خاتم الانبیا
8.شهید مطهری،حکمت‌ها و اندرزها، چاپ دواردهم،انتشارات صدرا
9.شهید مطهری،آشنائی با قرآن ج2، چاپ هفتم،انتشارات صدرا
10.دکتر رسول ربانی،جامعه شناسی جوان، چاپ دوم 1383
11.محمود رجبی،انسان شناسی ، ج 1، مؤسسه آموزش و پژوهشی امام خمینی ( رحمه الله) 1380
12.مایکل آیزنک، روان شناسى شادى، ترجمه خشایار بیگى و مهرداد فیروز بخت
13.ابنابیالحدید، شرح نهجالبلاغه،چاپ اول،نشر کتابخانه عمومی آیه الله مرعشی نجفی
14.مجله حدیث زندگى، ش5، ص10.
15.روزنامه انتخاب، 7 آذر 79
16.نشریه پیوند، ش 297
17.سایت باشگاه اندیشه،جوان در اندیشه ی استاد مطهری،
18.کلینى،اصول کافى،چاپ دوم،نشر اسلامیه
19.محمد دشتی، نهج الحیاه
20.علامه مجلسی،بحار الانوار،نشر اسلامیه
21.علامه طباطبائ،سنن البنی،چاپ هفتم،نشر اسلامیه سال1409ق
22.شیخ حر عاملی،وسائل الشیعه،موسسه آل البیت
23.ابن شعبه حرانی،تحف العقول،چاپ دوم،نشر جامعه مدرسین
24.عبدالواحد بن محمد تمیمی آمدی،غررالحکم،نشر دفتر تبلیغات سال1366ه
http://www.25.noorportal.net
http://www.26.tebyan.net
http://www.27.shahraranews.com
http://www.bashgah.net.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » محسن ( چهارشنبه 90/12/24 :: ساعت 6:41 صبح )
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

آسیب های ناشی از اینترنت
سیگار
عرفان های نوظهور دام شیاطین برای قلوب پاک جوانان ماست
تأثیرات فیس بوک در ترویج بی عفتی و بی بند و باری در میان جوانان
نقش ماهواره در به انحراف کشاندن جوانان
امالفسادی به نام الکل
گوش شنوای همسرمان باشیم
چگونه با همسر خود صحبت کنیم؟
جوان و شادکامی انسان با ایمان، غم خویش را در دل و نشاط و خوشرویی
جوان و تعالی شخصیت «هرکس، مسلمانی را گرامی بدارد، خدای والا را گ
جوان و تعالی شخصیت «هرکس، مسلمانی را گرامی بدارد، خدای والا را گ
می خواهم خودم باشم با شروع دوره جوانی تغییرات بسیاری در زندگی اج
روان شناسی و بهداشت روان جوان شورجوانی، ازدواج جوانان مقالات روا
اسکیزوفرنی بیمارئی روان پریشانه( پسیکوتیک) با علت اسکیزوفرنی بیم
چرا زنها ایقدر گریه می کنند؟ رازهای آرامش در زندگی از بیش فعالی
[همه عناوین(1802)][عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 41
>> بازدید دیروز: 17
>> مجموع بازدیدها: 417832

» درباره من

روان شناسی و روان شناسی کودک و نوجوان

» پیوندهای روزانه

ماه مارکت
هالیوودشاپ ایرانیان
فروشگاه سوپر ماه
بازیهای جذاب و هیجانی آنلاین
آموزش زبان های خارجی
نرم-افزار-آموزشی
[آرشیو(6)]

» فهرست موضوعی یادداشت ها
لباس[7] . و[7] . رشد[6] . زنانه[6] . ،[5] . به[5] . کودک[5] . کودکان[5] . که[4] . با[4] . جدید[4] . از[4] . موبایل[4] . مذهبی[3] . نقایص[3] . کوچک[3] . گوشی[3] . عکس[3] . گالری[3] . خنده[3] . دار[3] . زیبا[3] . حرکتی[3] . تکه[3] . بلند[3] . تغذیه[3] . همراه[3] . نوکیا[3] . می[3] . های[3] . ورزشی[3] . هوشی[3] . کلیپ[3] . کن[2] . ورد[2] . کاره[2] . کامپیوتر[2] . ویژگى‏هاى شخصیت‏ بهنجار و یا به تعبیر اسلامى،[2] . کسب[2] . ترک تحصیل[2] . تا[2] . بیش فعالی[2] . توجه به ویژگیهای خاص نوجوانی[2] . تی[2] . تی شرت[2] . تیبل[2] . تیک[2] . جادویی[2] . جارو[2] . جالب[2] . جوان و تعالی شخصیت «هرکس، مسلمانی را گرامی بدارد، خدای والا را گ[2] . چگونه به دوستانمان بگوییم 'نه'؟[2] . حسی[2] . خاص[2] . جسمی[2] . چرا زنها ایقدر گریه می کنند؟ رازهای آرامش در زندگی از بیش فعالی[2] . چهل پرسش خودشناسی[2] . اختلالات[2] . اخلاق فیلسوفانه[2] . استرس چیست[2] . ارتقاء بهداشت[2] . اشعه[2] . ایرانی[2] . اصل[2] . ED[2] . Mate[2] . Sweeper[2] . Swivel[2] . عقب[2] . شهرام[2] . علل[2] . علل شب ادراری:[2] . صاعقه ای در مغز از عوامل ( کمبود تعریف و تمجید شدن از سوی دیگران[2] . عاطفی[2] . سری[2] . سوء[2] . شارژی[2] . شرت[2] . شود[2] . در[2] . دیدگاه اسلام در خودپنداره[2] . درمان اضطراب[2] . زندگی با اُتیسم[2] . داوود[2] . روی[2] . ساعت[2] . سال[2] . رادیو[2] . رفتاری[2] . روانی[2] . فرزندتان افسرده اسـت؟ افسردگی در جوانان تنها به داشتن احساس‌های[2] . کار یکلما تور[2] . فرارازمدر[2] . عقب ماندگی ذهنی (mental Retardation)[2] . فلش[2] . گیگابایت[2] . عوامل مربوطه به کودک آزاری[2] . لجبازی[2] . مبتلا[2] . محسن[2] . میز[2] . نارسایی[2] . مفهوم یادگیری در اضطراب[2] . مموری[2] . مناسبتی . منوچهر . مهارت اول: خود آگاهی . مهارتهای زندگی ( روانی- اجتماعی) – بخش اول . مهارتهای زندگی چیست ؟ . مهرداد . مو . مقامی . مقایسه زن و مرد در زمینه ی هنری . مک کین کتل (1944ـ1860) . ملاک‏هاى سلامت روان . موزه . موزیک . موزیکال . موسیقی . مربع . مرتضوی . مرتضی . مرثیه . مرگ . مستطیلی . مستمر، . مسعود . مسنجر . مشکلات تحصیلی . مشکلات . مشکی . مطالب خواندنی . معین . مغز . مغزی . مغناطیس . مغناطیسی . ناگهانی . نامتعادل . نامطلوب . ناهماهنگ . ناهنجاریهای . ناهید . نایسر . نحوه کنترل عصبانیت در کودکان . نستعلیق . نشانگان تورت(TOURETTE SYNDROME) . نظر . میوه و شخصیت . میکروسفالی . نابینایان . ناتوانی . ناتوانیهای . ناخن . ناخن جوید . نارسائیهای . نقش ازدواج و تشکیل خانواده درسلامت جامعه . نقش خانواده در آگاه سازی جوانان و نوجوانان . نقش ماهواره در به انحراف کشاندن جوانان . نقش نشاط در زندگی جوان (1) منبع : اختصاصی راسخون چکیده : نشاط در . نقش نشاط در زندگی جوان (2) نشاط ودیدگاهها/نشاط در متون دینی / دی . نقش نشاط در زندگی جوان (4) منبع : اختصاصی راسخون توبه یکى از ر . نقش نشاط در زندگی جوان (5) آگاهی از تکنیک هاى موفقیت یکی از را . نقصان . نگهداری . نلی . نمادها . نمایشگاه . نوجوان . نوجوانان . نوحه . نوش . محمد . محیط . محیطی . مخصوص . مخفی . مخلوط . مدل . مبتلایان . متحرک . مثلثی . مجموعه ابزارهای مالتی مدیا به همراه راهنمای فارسی . مجموعه صفحات گرافیکی آماده . مجید . مچی . محافظت . لوین . ما کسانی را بیشتر دوست داریم که شبیه ما هستند . مادر . مادران باردار بخوانند . مادرزادی . مارتیک . ماساژور . ماشین . ماندگی . ماندگیهاست . ماه . ماهگی . عوامل موثر بر هوش . عوامل موثر بربهداشت روانی . کودکان دیر آموز . کورت کافکا (1941ـ1886) . لازم . لاغری . فوتبالی . فوما . فیاض . فکری . قائنات . قمیشی . قنبری . قوی . عقب ماندگی ذهنی و راه های درمان آن . عقلانی . علامه . علاوه . فراهم . فردمنش . فرزندان ناسازگار . کارآیى مطالعه‏ . کارل راجرز (1987ـ1902) . کامپیوت . کاور . کم داشت محبّت . کمک به کودکان در یادگیری ریاضیات . فرشید . فرق . فرهنگی . فشارسنج . فعالیتهای رشدی در کم توان . فلزیاب . گامی . گرافیک . گربه . گروه . گروه درمانی . گروهبندی کودکان استثنایی . گزاری . گسترش . گل . گلپا . گو . گوش شنوای همسرمان باشیم . گوشه گیری . گوشه گیری: . روبو . روش ابراز علاقه به فرزندان . روش مطالعه‏ . روشن . روان شناسی و بهداشت روان جوان شورجوانی، ازدواج جوانان مقالات روا . روانشناسی بهداشت . روانشناسی سازمانی . روانشناسی فردی آدلر و رواندرمانی . روانشناسی متفرقه . راه های پیشگیری از بیماری های روانی درجوانان (1) جوانی بهار زندگ . راه‌های نادرست مقابله با استرس . راههای پیشگیری از بیماریهای روانی درجوانان(2) راه های پیشگیری 1 . راهی به شادی . رخت . رشد، . رضا . رفتار با کودکان لجوج . رفتار سازشی چیست ؟(کم توان) . سایر . سبب شناسی عقب ماندگی ذهنی . ست . سخایی . سرشار . سرشت و سرنوشت‌کودک را بسازید . سرو . سروش . زبان . زعفران . زمان . زمینه . زن بزرگتر از شوهر عیبی دارد . دایسر . درمانی . دروغگویی . دزدی: . دست . دستگاه . دستهای . دستیار تدوین 1 . دستیار تدوین 2 . دستیار تدوین 3 . دستیار تدوین 4 . دستیار تدوین 5 . دشواریهای ارتباطی کودکان استثنایی . دف . دفعی . دل . دلفینی . دلکش . دنس1 . دهان . دهد، . دوران . دوربین .
» آرشیو مطالب
فروشگاه تی شرت پسرانه
فروشگاه تی شرت دخترانه
سری اول اس ام اس های سال 89 ، اس ام اس سال 1389 ، اس ام اس جدید
فروشگاه برای شما
دانلود اهنگ
اتیسم
دانلود فیلم اکشن
روان شناسی
کد برای وبلاگ و سایت
فروشگاه بازی و خنده
یوزر پسورد جدید آنتی ویروس nod32 آپدیت
نمونه سوالات فیزیک 1
نرم افزار هلو تولیدی پیشرفته
فروشگاه مجموعه نرم افزار
فروشگاه فتو عکس
فروشگاه تی شرت

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
عاشق آسمونی
لحظه های آبی( سروده های فضل ا... قاسمی)
سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani
هادرباد شناسی (روستایی در شرق شهرستان بیرجند) HADERBAD SHENASI
.: شهر عشق :.
جهاد ادامه دارد...
جاده مه گرفته
دوستی و دوست یابی
محمد قدرتی MOHAMMAD GHODRATI
جکستان ، عکاسخانه ، نرم افزار سرا
کامپیوتر و لوازم جانبی و نرم افزار آموزش
عمو همه چی دان
فتو بلاگ
گروه اینترنتی جرقه داتکو
پرسش مهر
[سرچشمه زارچ در انتظار مهدی موعود(عج)]
سرود عرش
دهکده ی عکس
* روان شناسی ** ** psycology *
ایرانی باشیم
تبادل نظر
وای ندیدید شما ا!!!!!!!

مجموعه مقالات رایانه MOGHALAT COMPUTER
راه و راهنما
ناجی
عدالت جویان نسل بیدار
صل الله علی الباکین علی الحسین
مقالات روان شناسی
کودکان استثنایی
جدیدترین یوزر پسورد آنتی ویروس nod32- Kaspersky - Avira
یوزر آنتی ویروس و مسابقات تبیان و راسخون و قرآنی
متالورژی_دانلودکده ی مهندسی متالورژی(rikhtegari.com)
شناختی
روان شناسی کودکان استثنایی
مهدویت
Sea of Love
یا غیاث المستغیثین - روز های آبی من
MOHAMMAD.HAHSEMI86
پایگاه اطلاعاتی و کاربردی شایگان
اتیسم
تنها ترین تنها...
Ali reza khosravi
گل پیچک
کتابخانه دیجیتال روانشناسی
جنبش قطره سرگشته
کتاب الکترونیکی
آپدیت جدیدترین یوزر پسورد آنتی ویروس nod32
پرسش مهر ... پیشرفت ،راه‌های پیشرفت و موانع پیشرفت چیست ؟
حزب الله هم الغالبون
طوفان در پرانتز
تکنیک های تست زنی ، جزوات کنکور ، سوالات دبیرستان و پیش دانشگاهی
پرنسس خشگله عکس دانلود نرم افزار و بازی narmafzar gam aks
پرسش مهر 10
خدمات اینترنتی و حراج نرم افزار
نرم افزارهای تخصصی و موبایل و نرم افزارهای آموزشی تخصصی و موبایل
لوازم آرایشی و بهداشتی و ادکلن
پارس دانلود
ایران دانلود - دانلود نرم افزار - ویروس یاب
مقالات اختلالات رفتاری و روانی...
غلط غولوت
چهارراه
جکستان . عکاسخانه
نرم افزار زبان های خارجی انگلیسی آلمانی فرانسوی عربی اسپانیایی
w x y z * دبلیو ایکس وای ضد * کد
بانک مقالات روانشناسی
فرهنگی هنری، عکس، مدل لباس، مانتو، ژاکت، سارافون دخترانه و زنانه
پایگاه عکس و پیامک و دانلود بازی و نرم افزار
فروشگاه کتب روانشناسی، اسلامی، ایران شناسی وسیستم عامل
لوازم خانگی و اثاثیه منزل و لوازم آشپزی
پرنسس
فیلم، کارتون، سریال، موسیقی، پاپ، ایرانی
فروشگاه لوازم منزل،خودرو،کامپیوتر، موبایل و کیتهای الکترونیکی
کتاب، مهندسی، روانشناسی، مدیریت، اقتصاد، لغتنامه، شعر، داستان
دستبند، انگشتر، گردنبند، مدال، سرویس، گوشواره، زیورآلات
نرم افزارهای، مالی، اداری حسابداری، انبارداری،
لوازم بهداشتی آرایشی،عطر ، آدکلن ، لوازم لاغری و کرم
نرم افزارهای، بازی، سرگرمی،حادثه ای، اتومبیلرانی،فکری، ورزشی
فروشگاه نرم افزارهای سیستم عامل، طراحی گراف
نرم افزار کاربردی مکانیک، برق، الکترونیک، شیمی، معماری، عم
نرم افزار آموزشی درسی، دانشگاهی، کامپیوتر، فنی مهندسی،کودک
فروشگاه نرم افزارهای نوکیاو موتورلا و سونی اریکسون و سامسونگ
فروشگاه نرم افزارهای گرافیکی و سرگرمی و بازی
نرم افزارهای میکس مونتاژ و آموزشی میکس مونتاژ
پوشاک & تی شرت دخترانه پسرانه استین کوتاه و بلند & ژاکت
هزار حرف نگفته
هتل دانلود
سکوت نیمه شب
کوچک های بزرگ
دهکده مجازی ...
دختر غریب
دانلود سانسور نشده های سریال افسانه جومونگ
پرسش مهر . ...... چگونه خدمتگذار خوبی باشیم
عکاسخانه
عکس های توپ گلها همه آفتاب گردانند
جک جک جکستان
پیچیدگی سکوت
متفاوت
حسادت2
دروغ گویی
حسادت
اختلال سلوک3
جدایی والدین وفرزندان11
خوشبختی2
سادیسم5
اعتیاد و انواع مواد مخدر20
تست وپاسخ6
جوانان وبلوغ و ازدواج
اس ام اس وطنز37
شخصیت وهویت5
مذهب53
عکس
ختلالات
دانش آموزان دیر آموز
ایام5
کودک آزاری10
هیپوکندریا
خشونت والدین3
اعتیاد اینترنتی
هوش
عصبا نیت
اضطراب
هویت و بحران هویت
کودکان دیر آموز
فرار از مدرسه
دزدی
رفتار ضد اجتماعی
خودکشی
درمان کمرویی
فرزند ارشد
تفکر واحساسات مثبت
تفکر خلاق
درمان پرخاشگری
درمان شب ادراری
طنز3
خنده2
مقابله با استرس
کم رویی
هوش
بد رفتاری
بهداشت روان
بی حوصلگی
تنهایی
خستگی مفرط
سلامت روان در اسلام
رفتار تبعیض آمیز والدین
اختلالات اضطرابی
بدرفتاری کودکان
کمبود محبت
خود باوری
تحقیر
شکست ها
اختلالات روانی نوجوانان
ترس از مدرسه
تربیت کودک
تلویزیون و اضطراب
تلویزیوان و خواب کودکان
کودکان استثنایی
فلج مغزی
موسیقی و ورزش
آزمون آدمک ( گودیناف)
کودک و مرگ
روانکاوی
تقلب
عقب ماندگی ذهنی
کودکان ناسازگار
رفتار درمانی
اعتماد به نفس
گروه درمانی
موسیقی وتاثیر آن بر کودک
مشکلات تحصیلی
کمر درد ودرمان آن
ناسازگاری کودکان
استرس
راههای مقابله با ترس
فشار روانی
گوش مصنوعی
درمان اضطراب
روانشناسی رنگها
روانشناسی
انحرافات زناشویی
طلاق
طلاق و روابط زن وشوهر
اتیسم
مراحل رشد
اسکیزوفرنی
مقالات لاتین
اعتماد به نفس
روانشناسان
چند معلولیت
خواب
پزشکی
خانواده..
عکس مغز
کد برای زیبای وبلاگ
سخن بزرگان
اخبار جور با جور
اسامی نمایندگان
لکنت زبان
سواد کامپیوتری
مقالات متفزقه
عکس از روستای هادرباد
لجبازی
افسردگی
بیش فعالی یا کمبود توجه
ناخن جویدن
تیک
ترس
شب ادراری وروز ادراری
مشاوره متمرکز بر شخص
مطالعه ویادگیری
تمرکز حواس و حافظه
اعتماد به نفس
آرامش روانی
عشق وشادمانی
پرخاشگری
دوستی و روابط
سلامت روان
افت تحصیلی و یادگیری
دوستی و روابط زناشویی
تلویزیون و اضطراب
آموزشی
ترجمه چند متن
اختلالات عاطفی
اعتماد به نفس
مشکلات زناشویی
خلاقیت
اختلالات رفتاری
اختلالات رفتاری
اختلالات رفتاری
زناشویی
شخصیت و اختلالات
آموزشی
اختلالات روانی
تربیت
کودکان
مقاله های آموزشی
اعتماد وعزت نفس
اعتیاد
ایران
مذهبی و اسلامی
مشاوره وروان شناسی
مقاله
مشاوره و روان شناسی
روان شناسی ومشاوره
جملات قصار
بیست مقاله
بیست مقاله کامل
بیست مقاله
بیست مقاله
بیست مقاله
بیست مقاله
بیست مقاله
عکس بازیگر خارجی زن
اس ام اس
مدیریت
بیست مقاله
بیست مقاله
عکس زیبا از ترانه مادری
عکس رویا نونهالی
عکس زیبا از ترانه مادری
عکس های هانیه توسلی در فیلم عاشق
عکس های بهنوش بختیاری
عکس مهناز افشار
عکس مهتاب کرامتی
عکس شیلا خداداد
عکس لاله اسکندری
عکس شقایق فراهانی
عکس میترا حجار
عکس نیلوفر خوش خلق
عکس های شیلا خداداد
نیوشا ضیغمی عکس
عکس ترانه علیدوستی
عکس ترانه علیدوستی
تیر 1387
نرم افزار و گیم
عکس نیکی کریمی
عکس بازیگران داخلی
عکس طنز
سریال افسانه جومونگ
عکس زیبا از سوسانو
بلند قد ترین مردان و زنان دنیا
بنزی از طلا
سه راه عمده برای درمان افسردگی پیشنهاد می شود
مشاوره الگویى برتر در آموزش دینى به نوجوانان
مشاوره الگویى برتر در آموزش دینى به نوجوانان
نیم نگاهی به آسیب شناسى خانواده
خودباوری زمینه خودیاروی است
پیامدهای اقتصادی و اجتماعی کشف حجاب در دوره رضاشاه
مرجع کامل مشاور خانواده جامع ترین مجموعه از آنچه هر شخص و خانواد
سیاه پوشیدن و سیاه پوش کردن
نگاهی به تحوّلات دوران نوجوانی جسمی، جنسی، شناختی و اخلاقی
ایمان و تأثیر آن بر مبادى رفتار
رسانه‏ها و انحرافات اجتماعی
موضوع روان‏شناسی اسلامی
نقدی بر کتاب ‏روان شناسی اسلامی
امید و نقش تربیتى آن در زندگى انسان
آموزش استثنائی
بررسى مقابله هاى دینى در افراد معتاد و غیر معتاد
بازنگری وضعیت کودکان خیابانی در جهان در حال توسعه

» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان


» طراح قالب